Over Denny

Mijn klanten omschrijven mij als toegankelijk, resultaatgericht en ondernemend ingesteld.

Over Denny

Mijn klanten omschrijven mij als toegankelijk, resultaatgericht en ondernemend ingesteld.

Tijdens mijn carrière als bancair professional, heb ik vele ondernemers in verschillende functies bijgestaan in hun zakelijke beslissingen. Hieruit haal ik veel energie en voldoening. Als eigenaar van Drogenbroek Zakelijk Advies heb ik alle vrijheid om dit met veel enthousiasme voort te zetten.

Als financieel professional denk ik graag mee op het gebied van investeringsvraagstukken in uw eigen bedrijf of (verhuurd) vastgoed, financieringen, bedrijfsovernames of bancair advies. Graag wil ik u helpen op het gebied van bedrijfskundige en financiële vraagstukken om uw doelstellingen te realiseren. Ook help ik relaties die liquide middelen over hebben door mee te denken om veilig een hoger rendement te behalen.

Zelf kom ik uit een ondernemersgezin en heb ik van dichtbij meegemaakt wat ondernemen inhoudt. Tijdens mijn carrière als bancair professional heb ik vele opleidingen op het gebied van zakelijke dienstverlening met succes afgerond. Mijn klanten omschrijven mij als resultaatgericht, ondernemend ingesteld en prettig in de omgang.

Omdat ik vaak als vertrouwenspersoon met persoonlijke vraagstukken van ondernemers bezig ben treft u op mijn site geen referenties aan.

Indien u kennis wilt maken neemt u dan vrijblijvend contact met mij op.

Denny van Drogenbroek

Ik denk graag mee over